نوزاد تازه متولد شده چند ساعت میخوابد
نوزاد تازه متولد شده چند ساعت میخوابد 9ساعت,خواب نوزاد تازه متولد شده,نوزاد تازه متولد شده چند ساعت میخوابد,نوزاد تازه متولد شده چند ساعت میخوابد15 ساعت,نوزاد تازه متولد شده چند ساعت میخوابد 6 ساعت,نوزاد تازه متولد شده چقدر باید میخوابد,خواب نوزاد تازه متولد شده چند ساعت است,خواب نوزاده تازه متولد شده چقدر است
نوزاد تازه متولد شده حدور15 ساعت باید بیخوابد
نوزادان در طول شبانه روز بیشتر اوقات خود را در خواب سپری می کنند. به طور متوسط نوزادان چیزی در حدود 16 تا 18 ساعت در شبانه روز می خوابند. نوزادان غالباً دارای چهار سیکل خواب در هر 24 ساعت هستند و در طول روز به حداقل 2 بار خواب میان روزی نیاز دارند. مدت زمان خواب میان روزی نوزادان به زمان بندی غذای آن ها بستگی دارد.
پس از هفته ششم زندگی، میزان خواب نوزاد به 15 تا 16 ساعت تقلیل یافته و در چهار ماهگی به 9 تا 12 ساعت، به علاوه ی خواب های میان روزی می رسد. کودکان شش ماهه به طور متوسط در حدود 10 تا 12 ساعت می خوابند.
نوزادان تازه به دنیا آمده را باید هر 3 تا 4 ساعت یکبار بیدار کرد تا افزایش وزن آن ها که معمولاً طی چند هفته اول اتفاق میافتد، تنظیم شود. پس از آن، اگر نوزاد به مدت طولانیتری بخوابد هیچ اشکالی ندارد. اما خیلی دلتان را خوش نکنید. بیشتر نوزادان خیلی طولانی نمیخوابند چون گرسنه میشوند.
طولانیترین زمان خواب نوزادان 4 تا 5 ساعت است، این مدت زمانی است که شکمشان میتواند گرسنگی را تحمل کند. اگر به مدت طولانیتری بخوابند، درطول روز گرسنهتر میشوند و بیشتر سمت شیر میروند.
نوزادان در سه ماهگی، به طور متوسط 5 ساعت در روز و 10 ساعت در شب میخوابند که معمولا یک یا دو بار بین آن بیدار میشوند. تقریباً 90 درصد از نوزادان این سن، شبها را کامل میخوابند، یعنی حداقل 6 تا 8 ساعت پشتسرهم.
اما تشخیص این خیلی مهم است که نوزادان همیشه هم وقتی فکر میکنید نوزاد بیدار شده است، بیدار نشدهاند. نوزادان ممکن است همهجور صدایی مثل صدای گریه کردن در طول شب از خود دربیاورند. با اینکه ممکن است در طول شب از خواب بیدار شوند، اما خیلی زود بعد از چند دقیقه خودبهخود دوباره خوابشان میبرد. خیلی خوب است اگر نوزادان یاد بگیرند که خودشان بخوابند، پس اجازه بدهید که این کار را امتحان کنند.
اگر یک نوزاد زیر 6 ماه چند دقیقه پشتسرهم گریه کند، دیگر زمانش رسیده که از جایتان بلند شوید و سری به او بزنید. ممکن است به هر دلیلی ناراحت باشد: گرسنهاش باشد، خودش را خیس کرده باشد، سردش باشد یا حتی مریض شده باشد.
در شش ماهگی نوزاد تا 3 ساعت در طول روز چرت میزند و 11 ساعت در شب میخوابد. در این سن، میتوانید واکنش خود به نوزادی که در طول شب بیدار شده و گریه میکند را تغییر دهید.
میتوانید به نوزادان این سن 5 دقیقه وقت بدهید که خودش آرام شود و دوباره به خواب برود. اگر این کار را نکرد، می توانید بدون بلند کردن او از روی گهواره، آرامش کنید (با خواندن لالایی با صدای آرام و مالیدن پشتش)، بعد او را ترک کنید، مگر این که به نظر برسد که نوزاد مریض است.
نوزادان بیمار را باید از جا بلند کنید و بعد آرامشان کنید. اگر نوزادتان بهنظر مریض نمیرسد و به گریه کردن ادامه داد، میتوانید کمی بیشتر از 5 دقیقه به او فرصت دهید و بعد دوباره به سمت گهوارهاش رفته و او را بررسی کنید.
بعد از گذشت چند روز، برگشتن دوباره به خواب باید برای نوزاد راحتتر شده باشد. اما اگر نوزاد 6 ماههتان هر شب 5 تا 6 مرتبه از خواب بیدار شود، حتماً باید این موضوع را با پزشک او در میان بگذارید.
بین 6 تا 12 ماهگی، اضطراب جداشدن از والدین به یک مشکل عمده برای نوزادان تبدیل میشود و ممکن است باعث شود، دوباره نیمهشب از خواب بیدار شوند. اما قانون بیدار شدن شب مثل قبل است.
نباید نوزاد را از روی گهواره بلند کنید، نباید چراغها را روشن کنید، با بچه بازی نکنید یا به او غذا ندهید. همه این کارها باعث میشود که این رفتار (بیداری) را ادامه دهد.
اگر در طول شب فرزندتان با گریه از خواب بیدار شد، میتوانید چک کنید که مریض نباشد، یا نیاز به تعویض پوشک نداشته باشد. می توانید با عشق و محبت پشت یا شکم او را بمالید.
استفاده از پستانک هم میتواند به نوزادان این سن کمک کند تا آرام شوند. اگر نوزادتان به گریه کردن ادامه داد، میتوانید دوباره از الگوی 5 دقیقه که در بالا ذکر شد استفاده کنید.